Hva er Microsoft 365?

Hva er Microsoft 365?

Hva er Microsoft 365?

office, windows, Microsoft365

 

Microsoft 365 er en abonnementstjeneste som sørger for at du alltid har de mest oppdaterte, moderne produktivitets-verktøyene fra Microsoft. Det finnes Microsoft 365-abonnementer for privat bruk, for små og mellomstore bedrifter, store selskaper, skoler og ideelle organisasjoner.

De fleste Microsoft 365-abonnementer for bedrifter, skoler og ideelle organisasjoner inneholder fullstendig installerte programmer, men Microsoft tilbyr også grunnleggende abonnementer med kun nettbaserte versjoner av Office, fil-lagring og e-post.

 

Microsoft Office 365 (ofte forkortet O365) er  Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote. Teams, SharePoint og OneDrive er også programmer knyttet til O365. Når du har et aktivt Office 365-abonnement har du alltid den nyeste versjonen av Office-programmene.

Tilgang til internett er obligatorisk for å kunne installere, aktivere oppdatere den nyeste utgaven av ditt Office 365-abonnement.

 

NB! Brukere i en organisasjon har ofte ulike lisenser basert på behovet de har for bruk av Office-verktøy. De forskjellige lisensene gir ulik funksjonalitet i Office 365. Ta kontakt med din nærmeste leder hvis du ikke vet hvilken lisens du har.