Ny Styreleder i Ikomm

Ny Styreleder i Ikomm

Ikomm deler > Nyheter > Ny Styreleder i Ikomm

Ny styreleder i Ikomm

Ny styreleder i Ikomm

Ny styreleder i Ikomm
På bildet fv: Adm Dir Morten Rønning, ny styreleder Vegar Strand, avtroppende styreleder Annar Skrefsrud

Ikomms Generalforsamlingen i uke 19 ble Annar Skrefsrud takket av som Styreleder for Ikomm

 

Skrefsrud har vært Styreleder for i Ikomm i 2 perioder. Skrefsrud var styreleder fra oppstart, og ble Styreleder igjen i 2012, selskapet hadde da ca 40 ansatte og 80 millioner i omsetning. 

 

Skrefsrud var Rådmann i Lillehammer kommune og en av pådriverne for selskapet da det ble etablert i 2003, for å profesjonalisere og effektivisere IT-driften gjennom samarbeid mellom kommunene Lillehammer, Øyer og Gausdal. 

 

Under Skrefsruds ledelse har selskapet utviklet seg enormt og har blitt en ledende nasjonal aktør for drift av kommunale IT-løsninger. Selskapet har også store nasjonale kunder innen både privat og offentlig sektor. Selskapet leverer i dag tjenester til kunder i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Nederland, Tyskland og Polen. Skrefsrud har totalt vært Styreleder i 15 av selskapets 19 år. 

 

Ikomm teller i dag 120 ansatt og har en forventet omsetning på 240 mill nok for 2022. 

 

Ikomm som selskap, med alle ansatte, ønsker å rette en stor takk til Skrefsrud for alt det arbeidet som er lagt ned, samt for hvordan han aktivt har bidratt til at Ikomm er det selskapet det er i dag.  

 

Ny Styreleder for Ikomm er Vegar Strand (37) fra Gjøvik, som satt som nestleder i styret. Strand har en rik bakgrunn, med blant annet en Master i Økonomi og administrasjon fra NHH, og en påbegynt Bachelor i Informatikk på NTNU. 

 

Strand har en bred bedriftsbakgrunn, hvor han blant annet har vært både økonomisjef og senere administrerende direktør i GD.  I det daglige er han partner i Oplandske AS, som bistår med finansiering, prosjektledelse, selskapsutvikling og effektivisering i virksomheter. Strand er også daglig leder i oppstartsselskapet Apollotech. Mange vil også huske han som økonomisjef i perioden 2013-2017, for Ungdoms-OL 2016. 

 

Vi ser frem til videre utvikling av selskapet med Strand som styreleder.