Junglemap samarbeidspartner!

Ikomm er stolt ny samarbeidspartner med Junglemap!  

Junglemap fant opp «bite-sized learning» i 2006. De opplevde at det tradisjonelle e-læringskurset var som å gi alle ansatte en liter tran én gang i året for å få det overstått. Dette førte til overdoser av informasjon, etterfulgt av en bratt glemselskurve – gitt at brukerne i det hele tatt klarte å finne tid i kalenderen.  

Med NanoLearning er læring en prosess, basert på en serie 2-5 minutters leksjoner som leveres på e-post over en periode på dager, uker, måneder eller år, alt etter hva temaet er.  

Resultat: Mye høyere deltakelse, en varig effekt på organisasjonen – og betraktelig mer motiverte og fornøyde brukere. Og ikke minst er det rimeligere. 

Ikomm har inngått samarbeidsavtale med Junglemap for å kunne tilby helhetlig opplæringsløp innen Office-produkter samt personvern og informasjonssikkerhet. Vi kommer også til å benytte tilpassede leksjoner for introduksjon til Ikomm-pIattformen.  

I partnerskapet sørger Ikomm for avtale med Junglemap og bistår med tilpasning av kursinnhold til virksomhetens behov samt administrasjon av utsendelser og rapporter. Ikomm kan også bidra med introduksjon til planlagt opplæring på personalmøter o.l, samt oppfølgingskurs/workshops i mindre grupper.  

Ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg med å få en enklere IT-hverdag!